La JONC omple L’Auditori en solidaritat amb les persones amb addiccions

La JONC omple L’Auditori en solidaritat amb les persones amb addiccions

1.700 persones van assistir aquest diumenge 8 de gener al Concert Solidari que la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) va oferir a L’Auditori de Barcelona per a recaptar fons per a les persones amb addiccions en motiu de l’acte de cloenda del XXè Aniversari de Projecte Home Catalunya. El públic va gaudir amb la gran interpretació del programa ‘Catarsi’, elaborat especialment pel director de la JONC, Manel Valdivieso, per expressar musicalment el procés de superació d’una addicció amb peces dels següents compositors: J.Brahms (1a Simfonia, 4t Moviment), J.S.Bach (La Passió segons Sant Mateu), W.A.Mozart (La Flauta Màgica), F.J.Haydn (La Creació), I.Stravinsky (L’ocell de foc) i L.Bernstein (Mambo).

Van ser presents a l’acte, entre altres autoritats, el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras; el conseller de Salut, Toni Comín; i la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa.

Projecte Home Catalunya vol agrair a la JONC la seva implicació desinteressada amb aquesta actuació solidària, que permetrà atendre a més gent que necessita ajuda així com conscienciar la societat catalana de la problemàtica de les addiccions. A més del concert, dies abans de l’actuació, un grup d’usuaris del servei de Tarragona de l’entitat va mantenir una trobada amb el centenar de músics de l’orquestra, amb qui van poder fer un intercanvi d’experiències i apropar en primera persona la realitat de les addiccions.

El Concert Solidari de la JONC per a Projecte Home va comptar amb la col·laboració principal de la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social “la Caixa” així com amb el suport de la resta d’empreses i institucions: Fundació Bizcabar, Fundació Abertis, Ecta-3 Anuncis, Construccions Sabater, Anudal Industrial, Bufete Miquel Rodés Verdalet Abogados, Fundació PortAventura, Fincas Layes, Ribó Carreras, Pinotech Automotive, Grup Vertix i Grup Bon Preu.

08/01/2017 Concert Solidari de la JONC a L'Auditori