Més de 250 persones es reuneixen a la Gala Benèfica de l’Hotel Porta Fira ****

Més de 250 persones es reuneixen a la Gala Benèfica de l’Hotel Porta Fira ****

Barcelona, 8 de maig.- Vam organitzar el 8è Sopar de Gala anual per a recaptar fons per a les persones amb problemes d’addiccions i en risc d’exclusió social. Enguany, aquest esdeveniment solidari, que ha tingut lloc al magnífic Hotel Porta Fira de L’Hospitalet de Llobregat, va reunir més de 250 persones del món empresarial i polític català.

L’acte va estar presentat per la model Judit Mascó i el locutor Luis del Olmo. La presidenta del Parlament, Núria de Gispert i Oriol Esculies, director de l’entitat amb dos testimonis van obrir la gala amb els seus parlaments. També van assistir, entre d’altres la Sra.Elena Rakosnik, el conseller Boi Ruiz, la Dra. Barraquer, el joier Esteve Rabat, Albert Costafreda,  Lluís Marsà (la Clau D’or),  Enric Reyna (APCE),  Julio Fernández (Filmax), Jordi Sumarroca, Roser Viure, Magí Raventós (Codorniu),Jose Luís Santos (Hoteles Santos), Armand Béjar (Grup Paradís). Els testimonis, una noia de 16 anys que està realitzant tractament a Projecte Jove i un home de 40 anys que ja ha finalitzat el seu tractament, van explicar la seva experiència de vida.  El sopar va estar amenitzat amb l’actuació en directe del cantant Dyango i amb el sorteig de magnífics regals donats per l’ocasió i conduït pel periodista Oriol Clavell.

D’esquerra a dreta Mónica Alcoriza, Antoni Mateu, Cristina Iniesta, Josep Oliva, Boi Ruiz, Luis del Olmo, Judit Mascó, Núria de Gispert, Antoni Castella, Helena Rakosnik i Oriol Esculies.

Volem agrair als patrocinadors  Hoteles Santos Porta Fira **** i Grup Paradis i a les empreses i entitats col·laboradores Forns EnrichPastelería SachaObra Social “la Caixa”TorresBenfumat/Semon, Esclat/Bon Preu, FilmaxConstruccions SabaterJoieria ValiñoAvintiaAbertisH10El Corte InglésRuveUlysse NardinFitness AreaRabat, Gama Iluminación, Tous, Galeria Costa, BAF, Antiquari de Juan Sánchez, El Armario de Irene, Mondaine, Inmoviliària Sant Segimon de Viladrau, Modern Light, Júlia, EFS, Fishop.