L’Ajuntament de La Pobla de Segur impulsa Projecte Home al Pallars

L’Ajuntament de La Pobla de Segur impulsa Projecte Home al Pallars

L’Ajuntament de La Pobla de Segur col·laborarà amb Projecte Home Catalunya en l’impuls del Servei d’Atenció de les Addiccions a Lleida, en funcionament des de l’octubre de l’any passat. L’alcalde de La Pobla de Segur, Lluís Bellera, i el director de Projecte Home, Oriol Esculies, han firmat aquest 30 de març un conveni de col·laboració a través del qual el consistori donarà suport a la iniciativa de l’entitat d’oferir un servei de proximitat a les comarques de Lleida i del Pirineu.

L’acord permetrà a Projecte Home potenciar un servei que actualment té el seu punt d’atenció al Centre Cívic Tarraquet de Tremp i que té com a objectiu apropar el tractament a les persones amb problemes d’addiccions del Pallars i de les comarques pirinenques, especialment per a aquelles amb menys recursos econòmics. El conveni inclou també l’atenció als familiars de les persones amb addiccions, l’assessorament tècnic a l’Ajuntament en matèria de drogodependències així com la possibilitat de dur a terme accions de prevenció i sensibilització a les escoles de La Pobla de Segur.

El desplegament d’aquest servei, que compta amb la psicòloga Sònia Font (sfont@projectehome.org/695.807.908) com a coordinadora, ha de permetre a Projecte Home arribar més a prop i a més persones que necessitin ajuda. Aquesta acció respon a les línies estratègiques de l’entitat, que prioritzen l’atenció a les persones més vulnerables i la millora de l’accessibilitat al conjunt del territori català.