L’Ajuntament de Montgat encapçala l’ajut per a la reforma del Centre

L’Ajuntament de Montgat encapçala l’ajut per a la reforma del Centre

Amb un ajut extraordinari de 8.000€  l’Ajuntament de Montgat, amb Francesc Garcia com a alcalde, col·labora en finançar la primera part de la reforma del Centre de Projecte Home a Montgat, concretament, la construcció d’uns banys nous, homologables a la normativa vigent i acondicionats amb dutxa per a donar servei al creixent nombre de persones sense recursos que requereixen de necessitats bàsiques com la higiene. Així mateix, l’alcalde del consistori ha demanat per carta al conjunt de municipis del Maresme que també hi col·laborin.

Per a la mateixa finalitat, la FUNDACIÓ ROVIRALTA ha concedit una subvenció de 5.000€.

Aquestes iniciatives solidàries fan possible que es facin realitat projectes tan necessaris per a donar una resposta adequada a les noves necessitats que la crisi econòmica i social genera. El nostre agraïment.

Si vols col·laborar amb el finançament dels nous banys del Centre de Montgat, pressupost que ascendeix a més de 25.000€, pots fer el teu donatiu a www.projectehome.cat, al telèfon 93 298 98 75 (Sra. Ana Solana) o escriu-nos a info@projectehome.org. També pots difondre aquesta notícia a les xarxes socials o per correu electrònic.