L’Ajuntament de Talarn organitza el seu sopar solidari en favor de Projecte Home

L’Ajuntament de Talarn organitza el seu sopar solidari en favor de Projecte Home

L’Ajuntament de Talarn va organitzar un any més el seu sopar solidari en motiu de la Festa Major del poble i aquesta vegada ho va fer en benefici de Projecte Home. El passat 18 d’agost, 300 persones van participar en aquest sopar que va aconseguir recaptar un total de 1.424 euros que l’entitat destinarà al seu Servei d’Atenció a les Addiccions a Lleida, que des de finals de 2014 i amb seu a Tremp ofereix tractament a les persones amb addiccions i duu a terme programes de prevenció.

A banda del sopar, l’acte va comptar també amb una rifa solidària en la que hi van participar solidàriament nombroses institucions i empreses del Pallars, entre elles algunes que col·laboren sovint amb Projecte Home com ara NH Hoteles, Aire de Barcelona i Grupo NetPC. A més, dies abans de la celebració del sopar es va fer una xerrada de prevenció de les addiccions sobre el paper de la família i l’entorn comunitari en el desenvolupament dels joves.

L’alcaldessa de Talarn, Inés Moré, i el director de Projecte Home Catalunya, Oriol Esculies, van agrair a tots els assistents i a totes les empreses col·laboradores el seu suport en aquest esdeveniment i en la reivindicació en favor de reconèixer la realitat de les addiccions i la necessitat de treballar per a la reinserció social de les persones que les pateixen.