L’Asociación Proyecto Hombre celebra el seu XXV Aniversari

L’Asociación Proyecto Hombre celebra el seu XXV Aniversari

L’Asociación Proyecto Hombre, que agrupa els diferents centres de Projecte Home de tot l’Estat i del qual Projecte Home Catalunya en forma part, va celebrar el seu XXV Aniversari el dijous 27 de novembre amb un acte a l’Ateneo de Madrid.

La celebració va comptar amb dues parts. Al matí es va fer un acte de reconeixement als presidents dels diversos centres de Projecte Home d’aquests últims 25 anys i a la tarda es va celebrar un acte presidit per S.M. la Reina Sofía, qui va rebre la Insígnia d’Or de l’Asociación pel seu suport al llarg de tot aquest temps. L’acte el van conduir els periodistes Luis del Olmo i Begoña del Pueyo, patró fundador i patrona de Projecte Home Catalunya, respectivament. Es va fer també un especial reconeixement als diversos membres dels Partits contra les Drogues i Comitè Drogues No, l’impuls dels quals va ser decisiu pel naixement de l’Asociación i dels diversos centres de Projecte Home arreu de l’Estat.

A l’acte de celebració del XXV Aniversari hi va assistir una delegació de Projecte Home Catalunya. A part dels mencionats Luis del Olmo i Begoña del Pueyo, hi eren presents Concepció Solé, vicepresidenta del patronat; Albert Sabatés, exdirector de Projecte Home Catalunya i expresident de l’Asociación Proyecto Hombre; i Josep Maria Fusté, patró i impulsor dels Partits contra les Drogues. També hi van assistir Oriol Esculies, director de Projecte Home, Francesc Estrany, com a representant dels voluntaris i voluntàries de l’entitat; i Marta Berenguer, directora tècnica de Projecte Home i que va pujar a l’escenari per parlar en nom de tots els terapeutes que han treballat als diferents centres de l’Asociación al llarg d’aquests 25 anys.

Des de la seva creació el 1989, l’Asociación ha atès més de 260.000 persones amb problemes d’addiccions i familiars i ha comptat amb 827.000 persones beneficiàries dels programes de prevenció a través dels 27 centres que la conformen.