L’Auditori gaudeix de la JONC i BandArt en el 4t Concert Solidari per a Projecte Home

L’Auditori gaudeix de la JONC i BandArt en el 4t Concert Solidari per a Projecte Home

1.800 persones van tornar a omplir L’Auditori el passat 4 de gener en la quarta edició del Concert Solidari de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), un acte en benefici de les persones amb addiccions. Aquesta vegada la JONC va actuar de la mà de la orquestra BandArt, liderada pel prestigiós Gordan Nikolic com a concertino-director i David Quiggle, Céline Flamen i el propi Nikolic com a solistes per fer gaudir al públic amb ‘Junts’, un programa elaborat pel director de la JONC, Manel Valdivieso, que contenia peces de Mähler, Mozart, Grieg, Beethoven, Brahms, Sibelius i Txaikovski. Una actuació coral que va convèncer el públic, que va acabar el concert amb grans aplaudiments.

Projecte Home Catalunya vol agrair a la JONC, una vegada més, la seva gran implicació i la seva solidaritat, permetent destinar la recaptació íntegra del concert a l’ajuda de les persones amb problemes d’addiccions. Per tal d’apropar les dues entitats, uns dies abans del concert es va fer una trobada entre els músics de la JONC i un grup de persones usuàries de Projecte Home, amb una experiència d’intercanvi entre les realitats d’uns i altres.

El Concert Solidari de la JONC va comptar amb la col·laboració principal de Caixabank, gràcies a l’Obra Social “la Caixa”, i amb la Generalitat de Catalunya així com dels següents patrocinadors: Sadeca, Grup Bon Preu, Vertix, Anudal, Tecno Spuma, Pino Componentes, Ecta-3 Anuncis, Fundació PortAventura, Construccions Sabater, Sàbat, Finques Layes i Grupo NetPC; i Ràdio 4 com a mitjà col·laborador.