Les institucions del territori donen suport al Servei d’Atenció de les Addiccions a Tremp-Lleida

Les institucions del territori donen suport al Servei d’Atenció de les Addiccions a Tremp-Lleida

Aquest dimarts 5 de juny, membres de Projecte Home s’han reunit amb diversos agents clau d’institucions que donen suport al Servei d’Atenció de les Addiccions a Tremp-Lleida. Així, Conxita Solé, presidenta del Patronat de Projecte Home; Oriol Esculies, director; i Sònia Font, directora del servei a Tremp-Lleida, han rebut la visita del director dels serveis territorials del departament d’Afers Socials de la Generalitat a Lleida, Joan Santacana. La regidora de Benestar, Dona, Igualtat, Cohesió i Inclusió Social de l’Ajuntament de Tremp; Míriam Pla, també ha estat present en una visita que s’ha fet al Centre Cívic Tarraquet d’aquesta localitat, on el servei de Projecte Home té la seva ubicació.

Posteriorment, els representant de Projecte Home han anat a l’Ajuntament de Tremp per mantenir una trobada amb l’alcalde, Joan Ubach. El consistori ajuda a l’entitat a través d’una col·laboració econòmica i la cessió gratuïta del mencionat Centre Cívic Tarraquet.

Finalment, s’ha portat a terme una reunió amb l’alcalde de La Pobla de Segur, Lluís Bellera, i la regidora de Benestar Social, Dona i Immigració, Assumpció Civís. Aquest municipi també dóna suport a Projecte Home a través d’un conveni de col·laboració econòmica que promou el tractament i la prevenció de les addiccions a la localitat.

El Servei d’Atenció a les Addiccions a Tremp-Lleida es va obrir a finals de l’any 2014 amb la voluntat d’oferir una atenció de més proximitat a les persones de les comarques de Lleida, amb especial atenció a la zona del Pallars. Durant aquest temps, el servei ha atès a més d’un centenar de persones en els programes de tractament de les addiccions. També es duen a terme programes de prevenció en diversos centres escolars del Pallars Jussà i Sobirà així com accions de sensibilització sobre el risc de l’abús de drogues.