Publicació pels 25 anys de Projecte Home Catalunya

Publicació pels 25 anys de Projecte Home Catalunya

Projecte Home va néixer a Catalunya l’any 1995 per a ajudar a les persones més vulnerables a transcórrer de les dependències a l’autonomia personal.

Començar aquesta aventura va ser possible gràcies a l’empenta dels partits de futbol contra les drogues i la voluntat dels patrons fundadors Tomeu Català, la Companyia Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül, Hendrik Johannes Cruyff, Baltasar Garzón, Luis del Olmo i Albert Sabatés; així com el suport de l’Asociación Proyecto Hombre, el Futbol Club Barcelona, les germanes Mercedàries i moltes altres persones i institucions.

Per commemorar aquests 25 anys, s’ha elaborat un llibre d’aniversari que recull fotografies i moments clau de l’entitat des del seu naixement.

Aquest llibre ret homenatge a tothom que durant els primers 25 anys d’història de l’entitat ha participat en aquesta essencial aventura col·lectiva per a la transformació social. Properament s’enviarà per correu la publicació a les diferents persones col·laboradores de l’entitat i que han tingut un paper rellevant al llarg d’aquest anys.

Aquesta publicació ha sigut possible gràcies al suport de la Diputació de Barcelona.