L’Obra Social “la Caixa” renova el programa Incorpora amb Projecte Home

L’Obra Social “la Caixa” renova el programa Incorpora amb Projecte Home

Per tercer any consecutiu, l’Obra Social “la Caixa” i Projecte Home Catalunya han renovat el conveni de col·laboració de l’Incorpora, un programa que facilita la integració laboral de persones en risc d’exclusió social mitjançant el treball en xarxa entre entitats i empreses socialment responsables. La signatura de renovació del conveni es va celebrar en un acte al Palau Macaya en el qual hi eren presents les 67 entitats que col·laboren en el programa a la província de Barcelona.

La participació en aquest programa permet potenciar la integració laboral com un dels principals factors de protecció en la rehabilitació de les drogodependències, una de les prioritats estratègiques de Projecte Home. A través del programa Incorpora, l’entitat va atendre el 2013 a 129 persones en risc d’exclusió social en el seu procés de recerca de feina, va visitar 61 empreses per fomentar col·laboracions i cercar ofertes, i va col·laborar a trobar feina per a 19 persones en situació de vulnerabilitat social.

Si vols més informació sobre com participar en el programa Incorpora entra a aquí o contacta amb la nostra tècnica d’inserció laboral (Pilar Alba: palba@projectehome.org / 93 298 98 75).