Matí intens de CrossFit al Projecte Jove

Matí intens de CrossFit al Projecte Jove

Aquest passat dissabte 24 de novembre els nois i noies del programa Projecte Jove van suar de valent amb una activitat de CrossFit, una modalitat d’entrenament esportiu caracteritzada per l’alta intensitat de la seva execució i que treballa múltiples capacitats físiques com ara la resistència muscular, la força, la velocitat o la flexibilitat.

Dos entrenadors de CrossFit 77 Feet de Blanes es van desplaçar al centre de Montgat per dirigir una classe que tenia entre els seus objectius promoure un espai alternatiu d’oci saludable; treballar l’autoconeixement, la superació personal i el treball en equip; i, en definitiva, descobrir el funcionament i els valors d’una activitat com el CrossFit, que pugui animar als nois i noies a realitzar aquesta o altres pràctiques esportives pel seu propi compte.

Després de realitzar l’activitat es va dur a terme una reflexió conjunta per tal de valorar l’experiència. Finalment, el matí va acabar amb la participació de les famílies dels nois i noies del Projecte Jove i amb la celebració de dues altes terapèutiques.

Aquesta activitat ha estat possible gràcies al suport del Nike Community Impact Fund, un fons econòmic gestionat per la institució belga King Badouin Foundation i que promou l’esport entre les persones en situació de risc d’exclusió social.