Més de 40 usuaris troben feina amb el programa Incorpora de “la Caixa”

Més de 40 usuaris troben feina amb el programa Incorpora de “la Caixa”

43 usuaris en tractament a Projecte Home Catalunya han trobat aquest 2016 un lloc de feina gràcies a les accions en favor de la inserció laboral realitzades i a la intermediació del programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa”. En total, aquest últim any s’han atès un total de 112 persones amb l’objectiu de millorar les seves possibilitats d’inserció al mercat laboral i s’han visitat 77 empreses per incentivar la contractació de persones en situació de risc d’exclusió social, l’objectiu del programa Incorpora.

L’atenció a les persones usuàries en recerca de feina que es porta a terme a Projecte Home consisteix en diverses accions entre les quals hi ha el disseny d’un itinerari formatiu-laboral personalitzat, l’acompanyament i el seguiment tant individual com grupal durant el procés o els cursos per adquirir habilitats prelaborals.

La inserció laboral de les persones amb addiccions és una de les prioritats estratègiques de Projecte Home perquè tenir un lloc de feina és un dels principals factors de protecció en la rehabilitació de les drogodependències. Per això es manté la col·laboració amb l’Obra Social “la Caixa” i es desenvolupen altres projectes com ara la creació de llocs de treball dins la pròpia entitat amb iniciatives com la botiga Roba Amiga.

Amb l’objectiu de seguir treballant per a la inserció laboral de les persones més vulnerables, el passat 13 de gener va tenir lloc la signatura de la renovació del programa Incorpora. D’aquesta manera, Projecte Home participarà per sisè any consecutiu en aquesta xarxa en la qual les entitats i les empreses socialment responsables treballen conjuntament per afavorir la inserció laboral de persones en situació de risc d’exclusió social.

Si vols més informació sobre com participar en el programa Incorpora contacta amb la nostra tècnica d’inserció laboral (Carla Martos: cmartos@projectehome.org / 93 298 98 75).