Nou model de coordinació del voluntariat

Nou model de coordinació del voluntariat

En una reunió celebrada el passat 3 d’abril al centre de Barcelona, es va constituir la Comissió de Voluntariat de Projecte Home Catalunya, un nou òrgan de suport que a partir d’ara serà l’encarregat de coordinar les més de 100 persones voluntàries que hi ha a l’entitat.

La particularitat d’aquesta comissió és que estarà formada pròpiament per voluntaris i voluntàries, amb l’objectiu que des del mateix voluntariat es portin a terme les tasques de coordinar i dinamitzar el col·lectiu així com d’aconseguir sumar noves persones voluntàries. Com a representants dels diversos centres i programes de Projecte Home Catalunya, la comissió s’ha creat amb els següents membres: Javier Arévalo, Neus Berenguer, Ignacio Corral i María Carmen Corbalán; i amb Ángela Líria com a enllaç amb l’equip de treballadors.

El paper de les persones voluntàries és clau per a Projecte Home, tant per les tasques que duen a terme (suport als equips terapèutics, acompanyament a usuaris i familiars, atenció telefònica, dinamització d’activitats lúdiques…), com per l’exemple de dedicació  i altruisme que són per a les persones en tractament a l’entitat.