Nova campanya “Corro per a les Addiccions”

Nova campanya “Corro per a les Addiccions”

Comença la campanya CORRO PER A LES ADDICCIONS a la Cursa BH 6.2 Milles de Montgat

Projecte Home Catalunya ha endegat una nova campanya de sensibilització per a conscienciar davant els riscs de l’abús de drogues i altres conductes addictives a Catalunya. És una campanya de caràcter esportiu i saludable que s’anomena CORRO PER A LES ADDICCIONS. L’entitat fomentarà que els participants de curses populars es posin una samarreta blanca amb el lema “Corro X a les Addiccions”. Projecte Home oferirà la samarreta a qui vulgui corre solidàriament. Es pot sol·licitar a www.projectehome.cat.

Aquesta campanya pretén recordar a la societat catalana que els problemes de drogues, inclòs l’alcohol, continuen afectant la vida de moltes persones i els seus familiars; i és molt necessari mantenir i reforçar els programes d’atenció i tractament de les addiccions, principalment, d’aquells casos que no tenen recursos econòmics i es troben en situació d’exclusió social.

1ª Cursa BH 6.2 Milles de Montgat

Aquest diumenge 14 d’abril a les 9.30h s’ha celebrat la primera Cursa BH 6.2 Milles de 10 kilòmetres a la localitat de Montgat organitzada per Life For Events. Montgat és la seu d’un dels centres principals de Projecte Home. El miler de participants van còrrer amb el lema CORRO PER A LES ADDICCIONS que els organitzadors també van incorporar a la samarreta oficial.  També un grup de persones en tractament van participar com a voluntaris, i vam comptar amb la presència i animació d’amics, col·laboradors i familiars de l’entitat. Volem agrair a tot l’equip de Life for Events. Ha estat una experiència inolvidable que esperem repetir. Gràcies.

Pots veure la crònica a l’Informatiu de TV1 (minut 8:45) aquí.

Més fotografies de la cursa aquí.