Nova ubicació del centre de Projecte Home a Tremp

Nova ubicació del centre de Projecte Home a Tremp

El centre de Projecte Home a Tremp té una nova ubicació. Des d’aquesta setmana, es troba a la 2a planta (Casal Cultural) de l’edifici de la Biblioteca Pública Maria Barbal, a la Plaça Catalunya 6 de Tremp. Després de sis anys situat al Centre Cívic Tarraquet, aquesta nova ubicació permetrà estar més a tocar del centre del municipi així com d’altres serveis i equipaments.

Des d’aquesta nova ubicació, se seguiran duent a terme l’atenció i el tractament a les persones amb addiccions i les seves famílies així com la coordinació dels programes de prevenció escolar que es desenvolupen a les comarques lleidatanes. Per a qualsevol demanda es pot seguir contactant amb aquest centre a través del 695.807.908 o mitjançant el correu info@projectehome.org.

El centre de Tremp és un dels dos punts d’atenció del Servei d’Atenció a les Addiccions de Projecte Home a Lleida. L’altre està situat a Balaguer (Casal Lapallavacara. c/Francesc Borràs, 19).

Projecte Home Catalunya agraeix a l’Ajuntament de Tremp la seva col·laboració i predisposició per a l’ús del nou espai de l’entitat a Tremp.