Nova Xerrada de Dones per a Dones sobre Empoderament, a càrrec d’Elena Sanz.

projecte home

Nova Xerrada de Dones per a Dones sobre Empoderament, a càrrec d’Elena Sanz.

Dijous 25 de novembre, coincidint amb el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les dones, s’ha celebrat la tercera xerrada del cicle de Xerrades de Dones i per a Dones.

Aquesta activitat es va iniciar el 8 de març de 2021, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Dones, i consisteix en crear un espai on dones professionals de diversos àmbits exposen temes que preocupen a les dones, per tal de crear espais de debat i de reflexió amb les participants. A les jornades s’hi ha convidat dones usuàries, voluntàries i treballadores i estudiants en pràctiques de Projecte Home Catalunya. La idea és treballar de forma propera, informal i participativa.

En anteriors edicions es va tractar sobre l’abús psicològic envers les dones, i sobre mites de l’amor romàntic. En aquesta tercera edició de xerrades s’ha parlat sobre l’empoderament femení, amb la presència d’Elena Sanz, psicòloga i voluntària de Projecte Home. La sessió s’ha fet online i hi han pogut participar dones dels diferents programes, des de Lleida, Tarragona, Barcelona i altres punts de Catalunya.