Noves edicions del Curs de prevenció en drogodependències

Noves edicions del Curs de prevenció en drogodependències

Ja hi ha dates per a les noves edicions del Curs de prevenció en drogodependències. De cara el calendari escolar que acaba de començar s’han preparat dues edicions d’aquest curs. La primera tindrà lloc del 16 d’octubre a l’11 de novembre de 2013 mentre que la segona edició del curs es farà entre el 22 de gener i el 2 de febrer del 2014.

El Curs de prevenció en drogodependències forma part del programa “Entre Tots”, una activitat preventiva adreçada a alumnes de secundària, pares, mares i professorat que té com a objectiu reforçar els factors de protecció davant el consum de drogues i altres addiccions. Aquest programa, que està reconegut com acció formativa pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, va ser mereixedor del Premi Reina Sofia contra les drogues 2010 en la categoria de prevenció en l’àmbit educatiu i comunitari.

El Curs de prevenció de drogodependències té una durada de 30 hores (20 presencials i 10 no lectives) i s’imparteix de 16 a 20h al Centre de Montgat de Projecte Home.

Per fer inscripcions o demanar més informació es pot contactar amb Ruth Castillo (rcastillo@projectehome.org) o omplir aquest formulari.