Premi a un reportatge de Catalunya Ràdio sobre l’experiència d’una usuària

Premi a un reportatge de Catalunya Ràdio sobre l’experiència d’una usuària

Els Premis del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació han reconegut amb una menció especial l’espai radiofònic “Camins” de Catalunya Ràdio per una sèrie de reportatges entre els quals hi ha “Adela, addicció a l’alcohol”, una peça de la periodista Mireia Sala que explica l’experiència d’una usuària de Projecte Home a partir del seu testimoni personal. L’espai “Camins” es basa en testimonis que en primera persona relaten com han viscut una situació personal d’exclusió social i com han treballat per superar-la amb el suport d’entitats socials.

Des de 1993, l’Ajuntament de Barcelona entrega aquests premis, que tenen com a objectiu fomentar un tractament comunicatiu respectuós i crític de les temàtiques socials i premiar la tasca informativa i divulgativa dels i les professionals del món de la comunicació.

L’entrega de premis del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació s’ha celebrat en un acte al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. A part de l’espai “Camins” de Catalunya Ràdio els altres premiats de l’edició del 2013 són en la categoria de premi els reportatges ‘Capricis de la puta vida’ i ‘Si tu vols ells poden’ del programa El Món a RAC1, el documental ‘Voluntaris’ de la productora Nova Veranda 2010, la secció “Catalunya vol viure amb dignitat’ del diari El Punt Avui+ i l’Associació Xarxa Digital Catalana, pel web www.social.cat.

Escolta el reportatge ‘Adela, addició a l’alcohol’.

Adela, protagonista del reportatge, Mireia Sala, periodista de Catalunya Ràdio, i Juan Vílchez, terapeuta de Projecte Home Catalunya.