Projecte Home Catalunya rep el Premi Voluntariat 2014

Projecte Home Catalunya rep el Premi Voluntariat 2014

Projecte Home Catalunya ha rebut el Premi Voluntariat 2014, un guardó lliurat per la Generalitat de Catalunya i que és un reconeixement a la tasca de tots els voluntaris i voluntàries de l’entitat. L’entrega d’aquest premi és una gran ocasió per agrair-los el seu suport i ferm compromís, tant als 115 que col·laboren actualment com al total de 960 que des de la creació de Projecte Home el 1995 han desenvolupat una tasca valuosíssima i indispensable per a ajudar a moltes persones que pateixen problemes d’addiccions.

El Premi Voluntariat 2014 s’ha entregat en el marc de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat en un acte que ha tingut lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona i que ha servit també per cloure la capitalitat europea del voluntariat que la ciutat ha ostentat durant aquest 2014. Presentat pel periodista Màrius Serra, l’acte ha estat presidit per la consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat, Neus Munté; l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; i la presidenta del Centre Europeu del Voluntariat, Eva Hambach; que han lliurat el premi a Oriol Esculies, director de Projecte Home; i Víctor Díez, voluntari responsable de qualitat de Projecte Home.

En la seva XXIa edició, el Premi Voluntariat 2014 ha valorat la transparència i la rendició de comptes de les entitats. El guardó premia amb 10.000 € a Projecte Home per tal de portar a terme un programa basat en la millora de l’atenció al voluntariat i en mesures que garanteixin la transparència de l’entitat. D’aquesta manera, a partir del 2015 es desenvoluparan diverses accions destinades a fomentar la participació, atendre les necessitats dels voluntaris i millorar la seva identificació amb l’entitat.

Mira aquí més fotos de l’acte