Projecte Home fa un reconeixement al voluntariat

Projecte Home fa un reconeixement al voluntariat

Projecte Home Catalunya vol celebrar el Dia Internacional del Voluntariat i donar les gràcies als 120 voluntaris i voluntàries de l’entitat que diàriament, amb el seu esforç i dedicació, permeten que la organització segueixi endavant en les tasques de prevenció i tractament de les addiccions. L’aportació del voluntariat és essencial i ajuda a realitzar un acompanyament més proper a les persones que fan tractament a Projecte Home.

El Dia Internacional del Voluntariat se celebra des que l’any 1985 l’Assemblea General de les Nacions Unides va decretar aquest dia per tal de fer un reconeixement anual a una tasca que contribueix a millorar la vida de moltes persones i col·lectius en risc d’exclusió social.

Per tal de celebrar el Dia Internacional del Voluntariat, la Federació Catalana de Voluntariat Social (de la qual Projecte Home n’és membre) ha organitzat el passat dimecres 4 de desembre el Sopar del Voluntariat, una cita per fer visible i reconèixer la contribució dels voluntaris i voluntàries a les entitats socials catalanes.