Projecte Home obre una botiga per facilitar la reinserció laboral de les persones amb addiccions

Projecte Home obre una botiga per facilitar la reinserció laboral de les persones amb addiccions

Projecte Home Catalunya ha obert una botiga de Roba Amiga, una botiga solidària que neix per crear llocs de treball per a les persones en situació de risc d’exclusió social i dificultats d’inserció laboral. La botiga forma part de Roba Amiga, una xarxa d’establiments especialitzats en roba de segona mà i restes d’estoc, i s’ha obert en conveni amb la Fundació Formació i Treball, que ja gestiona altres botigues de la mateixa marca.

La botiga està situada al carrer Mare de Déu del Port, 337-339, al districte de Sants-Montjuïc, i té els següents horaris d’obertura:

Dilluns 16.30 a 20.30h

Dimarts a Divendres 10.00 a 14.00h i de 16.30 a 20.30h

Dissabte 10.00 a 14.00h

Què és Roba Amiga?

Roba Amiga és un projecte social líder en el tractament del residu tèxtil a Catalunya. Disposa de 1.500 contenidors arreu de tot Catalunya, un sistema de recollida i venda que permet donar sortida a la roba valoritzada impulsant la creació de llocs de treball pels col·lectius més desfavorits de la societat.

Roba Amiga té entre els seus objectius fer el procés de gestió de la roba de segona mà a Catalunya més eficient, per reduir al màxim els residus tèxtils a través d’un model que promogui la inserció de persones en situació o amb risc d’exclusió social.

Més informació a www.robaamigaei.org