Projecte Home, present a la 18a Mostra d’Associacions de Barcelona

Projecte Home, present a la 18a Mostra d’Associacions de Barcelona

Projecte Home Catalunya ha participat a la 18a Mostra d’Associacions de Barcelona, que com cada any s’ha celebrat dins els actes de la Festa Major de la Mercè. Fins a 123 entitats han estat les protagonistes d’una cita que ha tingut lloc els dies 21, 22 i 24 de setembre a la Plaça Catalunya. Durant aquests tres dies, Projecte Home ha comptat amb un estand propi on s’ha informat dels projectes de l’entitat i s’ha donat assessorament sobre els programes que es duen a terme. 18 voluntaris de l’organització s’han encarregat de realitzar aquestes funcions.

A més, Projecte Home ha presentat en aquesta mostra la campanya ‘Corro X a les addiccions’ per informar a la gent de la possibilitat de demanar  la samarreta de la campanya i apuntar-se a les pròximes curses en què se celebri aquesta iniciativa.

A banda dels estands informatius de les entitats, la Mostra d’Associacions de Barcelona ha inclòs nombrosos actes com ara concerts, exhibicions de dansa, castellers, tallers, projeccions de documentals o xerrades, entre altres activitats.