Botiga Roba Amiga

Des del setembre de 2015 Projecte Home Catalunya compta amb una botiga de Roba Amiga, una botiga solidària creada amb l’objectiu d’oferir llocs de treball a persones en situació de risc d’exclusió social que tenen dificultats d’inserció laboral.

La botiga forma part de Roba Amiga, una xarxa d’establiments especialitzats en roba de segona mà i restes d’estoc, a través d’un conveni amb la Fundació Formació i Treball, que ja gestiona altres botigues de la mateixa marca.

Troba roba de qualitat a la millor relació qualitat-preu! Visita’ns a la botiga al carrer Mare de Déu del Port 337-339 (Districte de Sants-Montjuïc, Barcelona) als següents horaris:

Dilluns a Dijous 10.00 a 14.30h i de 16.30 a 20.30h
Divendres 10.00 a 20.30h
Dissabte 10.00 a 14.00h

Telèfon: 93 422 53 67

Què és Roba Amiga?

Roba Amiga és un projecte social líder en el tractament del residu tèxtil a Catalunya. Disposa de 1.500 contenidors arreu de tot Catalunya, un sistema de recollida i venda que permet donar sortida a la roba valoritzada impulsant la creació de llocs de treball pels col·lectius més desfavorits de la societat.

Roba Amiga té entre els seus objectius fer el procés de gestió de la roba de segona mà a Catalunya més eficient, per reduir al màxim els residus tèxtils a través d’un model que promogui la inserció de persones en situació o amb risc d’exclusió social.

Més informació a www.robaamigaei.org