Renovació del programa Incorpora de “la Caixa” en favor de la inserció laboral de les persones amb addiccions

Renovació del programa Incorpora de “la Caixa” en favor de la inserció laboral de les persones amb addiccions

Projecte Home Catalunya ha renovat per un any més el programa Incorpora de “la Caixa”, una iniciativa que treballa per a la inserció laboral de persones vulnerables i que Projecte Home porta a terme tant amb les persones usuàries dels centres que té a la província de Barcelona com amb les de Tarragona.

L’Incorpora funciona com una xarxa en la qual entitats i empreses socialment responsables treballen conjuntament per afavorir la inserció laboral de persones en situació de risc d’exclusió social. Durant els vuit anys que fa que Projecte Home participa en l’Incorpora, centenars de persones amb addiccions i amb dificultats per a trobar feina han aconseguit un lloc de treball a través d’aquesta intermediació, un objectiu important tenint en compte que la inserció laboral és un dels principals factors de protecció en la rehabilitació de les drogodependències.

L’any 2019, a través de l’Incorpora i sumant l’actuació a les províncies de Barcelona i Tarragona, Projecte Home ha atès a un total de 211 persones per a millorar les seves possibilitats d’inserció laboral. 95 persones han aconseguit trobar un lloc de feina i s’han visitat també 91 empreses per incentivar la contractació de persones en situació de risc d’exclusió social.

La presidenta del patronat de Projecte Home Catalunya, Conxita Solé, signant la renovació del programa Incorpora.