Renovació del programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” per a la inserció laboral de les persones amb addiccions

Renovació del programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” per a la inserció laboral de les persones amb addiccions

L’Obra Social “la Caixa” i Projecte Home Catalunya han signat aquest dijous 4 de febrer la renovació del programa Incorpora per cinquè any consecutiu en un acte que ha tingut lloc al Palau Macaya i que ha reunit les diferents entitats que treballen conjuntament amb empreses socialment responsables per afavorir la inserció laboral de persones en situació de risc d’exclusió social.

Amb el suport d’aquest programa, Projecte Home va atendre l’any passat a 121 persones en el seu procés de recerca de feina, va visitar 90 empreses per fomentar la col·laboració i les ofertes laborals, i va ajudar a trobar un lloc de treball a 42 persones en situació de risc d’exclusió social.

La inserció laboral de les persones amb addiccions és una de les prioritats estratègiques de Projecte Home. Per això es manté la col·laboració amb l’Obra Social “la Caixa” i es desenvolupen altres accions com ara la creació de llocs de treball en la pròpia entitat amb iniciatives com el menjador social del centre de Montgat o la botiga Roba Amiga.