Reserva la data: El 7 de gener Concert Solidari de la JONC a L’Auditori!

Reserva la data: El 7 de gener Concert Solidari de la JONC a L’Auditori!

El diumenge 7 de gener de 2018 a les 12.00h tens una cita a L’Auditori per gaudir del Concert Solidari que la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) farà en benefici de Projecte Home Catalunya. Després de l’èxit del concert del gener passat, la JONC, orquestra formada pels millors joves músics del país, repetirà la seva col·laboració en favor de les persones amb addiccions, aquesta vegada amb la interpretació d’un programa musical elaborat expressament per a la ocasió i anomenat ‘HOPE!’.

El títol de l’obra (‘esperança’ en anglès) expressa la importància de no perdre mai aquest estat d’ànim ni la confiança en el futur, sobretot en els moments de més incertesa i desànim. Sota la direcció de Manel Valdivieso, la JONC interpretarà peces de Schönberg, Strauss, Dvorák i Schubert. Ho faran acompanyats de la soprano Ulrike Haller, del Cor d’Homes preparat per Daniel Mestre i del narrador Enric Arquimbau.

Tots els beneficis recaptats en aquest concert es destinaran al tractament i la prevenció de les addiccions a Catalunya. No te’l perdis!

Ja pots comprar aquí les teves entrades

Més informació