Tiana acull la Trobada de Voluntariat del Mediterrani 2018 de Projecte Home

Tiana acull la Trobada de Voluntariat del Mediterrani 2018 de Projecte Home

El proper cap de setmana del 14 i 15 d’abril, Tiana acollirà la Trobada del Mediterrani 2018, un encontre que un cop cada dos anys reuneix el voluntariat dels centres de la zona mediterrània de Projecte Home: Alacant, Balears, Castelló, Catalunya, Múrcia i València. 70 voluntaris i voluntàries d’aquests centres es trobaran amb l’objectiu de desenvolupar les seves competències, compartir experiències així com dur a terme activitats lúdiques i formatives conjuntament.

La trobada, que tindrà lloc a la Casa d’Espiritualitat Maria Immaculada de Tiana, començarà el dissabte al migdia amb la inauguració a càrrec de Núria Blasco, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tiana, i Marta Berenguer, directora tècnica de Projecte Home. Acte seguit, Manuel Mingorance, president de la Comissió de Voluntariat de l’Asociación Proyecto Hombre, durà a terme la ponència inaugural.

Durant la tarda del dissabte i el matí del diumenge, l’encontre seguirà amb activitats diverses, entre les quals destaquen els tallers, que se centraran en diferents temàtiques que afecten el dia a dia del voluntariat: la comunicació interpersonal, el treball amb les famílies, l’adaptació a les noves tecnologies o bé la importància dels valors.

La Trobada del Mediterrani 2018 és una activitat que compta amb la col·laboració econòmica de l’Ajuntament de Tiana, que ha ajudat a fer possible l’encontre.