Un mes pel Sopar Solidari!

Un mes pel Sopar Solidari!

El proper dijous 2 d’octubre se celebra el 4t Sopar Solidari de la Fundació PortAventura, una cita que aquest any destina la seva recaptació íntegra a Projecte Home Catalunya. Els fons aconseguits amb el sopar serviran per a finançar el nou Servei d’Atenció a les Drogodependències de Tarragona, un centre obert a finals de 2013 per a l’atenció i el tractament de les drogodependències a les comarques tarragonines i que pretén atendre un total de 1.000 persones, entre afectats i familiars, en els seus primers tres anys de funcionament.

4t Sopar Solidari de la Fundació PortAventura:

Lloc: PortAventura Convention Centre
Dia: Dijous 2 d’octubre de 2014
Hora: 20.30h

Còctel de benvinguda, espectacles i sorteig d’obsequis.
L’aportació solidària al sopar és de 60 euros.
Per a fer la teva inscripció pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic emoya@projectehome.org o trucant al 93.298.98.75.

Com arribar al PortAventura Convention Centre:

  • En autocar: Hi haurà un servei gratuït d’autocars per arribar directament fins al PortAventura Convention Centre i tornar a Barcelona un cop finalitzat el sopar. Per reservar un seient contacta amb nosaltres a través del correu emoya@projectehome.org o truca al 93.298.98.75.

La Fundació PortAventura va néixer el 2011 amb la voluntat de donar suport a projectes que treballin amb persones en risc d’exclusió social del territori, amb especial atenció als infants i joves. El sopar d’enguany és ja la quarta edició d’un esdeveniment que té com a objectiu ajudar entitats socials vinculades al territori de les comarques tarragonines.