Carta d’Oriol Esculies: Un minut de la vostra atenció

Carta d’Oriol Esculies: Un minut de la vostra atenció

Només us demano un minut de la vostra atenció per enunciar-vos una notícia que per a mi té un sentit immens. Després de 20 anys de camí de l’ONG Projecte Home Catalunya podem afirmar que la superació d’una addicció és possible, per molt severa que sigui.

Aquesta setmana celebrem 20 anys d’història amb més 20.000 persones ateses, i malgrat tots els esforços portats a terme, encara massa persones a Catalunya abusen de l’alcohol i altres drogues, amb les conseqüències que suposa per a la salut, la família, la feina o en accidents de trànsit, entre d’altres.

És merescut reconèixer a tots els equips de professionals, persones voluntàries, col·laboradors, mitjans de comunicació i institucions públiques i privades per tant de suport ofert i sofert per a promoure la sensibilització, la prevenció i el tractament de les drogodependències. Us continuarem necessitant mentre sigui necessari.

Una societat esdevé justa en tant que és inclusiva i dona oportunitats d’integració social als qui presenten més dificultats.

 

Oriol Esculies
Director de Projecte Home Catalunya