Èxit de la V Jornada de Drogodependències “Camins cap a la integració sociolaboral”

Èxit de la V Jornada de Drogodependències “Camins cap a la integració sociolaboral”

Per cinquè any consecutiu i fruit de la coŀlaboració entre la Universitat de Barcelona i l’ONG Projecte Home es va celebrar la V Jornada de drogodependències. Més enllà d’ésser una activitat formativa, és una acció de sensibilització. En aquesta edició es feia èmfasi en les dificultats per a cercar feina d’aquells col·lectius més vulnerables i en risc d’exclusió social. Un d’aquests col·lectius són les persones drogodependents o amb altres conductes addictives.

Els més de 160 assistents van poder gaudir de ponències d’experts de: José Alonso, de la Fundació Èxit, Ramón Gómez, de Proxecto Home Galicia, Jordi Gusi, gerent d’Entitats Catalanes d’Acció Social, Francesc Hernández, cap del Servei d’Acció Social de la Diputació de Barcelona, Sònia Moragrega, de la Fundació Intermedia,  i un grup de quatre ex-usuaris de Projecte Home que van compartir la seva experiència de vida i laboral.

D’esquerra a dreta: Ana Adan, Francesc Hernández i Jordi Gusi. Foto: Pau Esculies.

Volem agrair als alumnes, als professionals, a la Universitat, als ponents i moderadors, als usuaris i als voluntaris. Hem comptat amb la col·laboració solidària de Dakota Box, Manufactures panaderes de Montgat, Cobega i Aire de Barcelona.

Més informació sobre la col·laboració entre la Universitat de Barcelona i Projecte Home aquí.

<brclass=”clear”>
</brclass=”clear”>

Més fotografies de la Jornada aquí.

<brclass=”clear”></brclass=”clear”>

Consulta el programa de la Jornada aquí.
<brclass=”clear”>

Organitzat per:

Servei d’atenció a l’estudiant-SAE                     Projecte Home Catalunya

Notícies relacionades

</brclass=”clear”>