La campanya ‘Corro X a les addiccions’ participa a la Mitja Marató Serralada de Marina

La campanya ‘Corro X a les addiccions’ ha tingut una nova cita el diumenge 29 de setembre a la 3a Mitja Marató Serralada de Marina. Aquesta cursa, que compta amb dues modalitats (21 km i 10 km), l’organitza el Club d’Iniciatives Esportives Santa Coloma Atletisme i recorre la Serralada de Marina passant pels municipis de Santa Coloma de Gramenet, Montcada i Reixac i Badalona.

Els usuaris de la Comunitat Terapèutica de Projecte Home, situada a Montcada i Reixac, han estat els protagonistes del ‘Corro X a les addiccions’ en aquesta ocasió. En primer lloc, perquè cinc d’ells s’han posat la samarreta de la campanya per completar el recorregut de la prova. I també perquè un grup d’usuaris de la Comunitat Terapèutica ha participat en la cursa col·laborant en l’entrega de dorsals i als punts d’avituallament. Aquest tipus de tasques de voluntariat són elements clau de cara a posar en pràctica valors i aptituds molt importants en el seu procés de creixement personal.