La 7a Jornada de Recollida de Medicaments del Banc Farmacèutic col·labora amb Projecte Home

Un any més, Projecte Home ha rebut material farmacèutic gràcies a la 7a Jornada de Recollida de Medicaments organitzada pel Banc Farmacèutic. El material rebut s’ha recollit en quatre de les més de 200 farmàcies col·laboradores d’aquesta campanya tan sols a la província de Barcelona. Són les següents: la Farmàcia Brufau Tudela de Montgat i les farmàcies Bac de Roda, Capdevila Arús i Clanxet Wust de Barcelona. La recollida, que ha superat la quantitat de l’any anterior i consisteix bàsicament en material de cura i medicaments analgèsics, permetrà abastir les farmacioles dels diferents centres de l’entitat. Projecte Home vol agrair la col·laboració del Banc Farmacèutic així com de les diferents farmàcies participants en la campanya.