Reunió amb el conseller de Justícia de la Generalitat, Germà Gordó

El dilluns 16 de juny, una representació de Projecte Home Catalunya es va reunir amb el conseller de Justícia de la Generalitat, Germà Gordó. Per part de l’entitat, van assistir-hi el president del Patronat, Antoni Castella; el director, Oriol Esculies; i la responsable del servei jurídic-penal, Sílvia Papiol.

La reunió amb el conseller Germà Gordó va servir per presentar-li la tasca que fa Projecte Home en favor del tractament i la prevenció de les addiccions. D’altra banda, durant la trobada es va exposar la feina que fa l’entitat en la rehabilitació i reinserció social de persones drogodependents en compliment de mesures penals. Alhora, també es va repassar la col·laboració que el departament de Justícia porta a terme en la subvenció de places a la Comunitat Terapèutica per a persones que surten de la presó i que continuen el tractament en aquest centre de Projecte Home.

Des del 2000 fins avui dia, Projecte Home ha atès a 314 persones que han complert mesures penals alternatives en algun dels seus centres.

D'esquerra a dreta: Sílvia Papiol, responsable del servei jurídic-penal; Oriol Esculies, director de Projecte Home; Germà Gordó, conseller de Justícia; i Antoni Castella, president del Patronat de Projecte Home.

D’esquerra a dreta: Sílvia Papiol, responsable del servei jurídic-penal; Oriol Esculies, director de Projecte Home; Germà Gordó, conseller de Justícia; i Antoni Castella, president del Patronat de Projecte Home.