La tinent d’alcalde de Qualitat de Vida de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, visita Projecte Home

La tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, va visitar el dijous 9 d’octubre el centre barceloní de Projecte Home, situat a l’Avinguda de la Gran Via de les Corts Catalanes. Van rebre a la tinent d’alcalde Oriol Esculies, director de Projecte Home, i Marta Berenguer, directora tècnica, a més de dos usuaris de l’entitat que van guiar a Maite Fandos en el recorregut per les instal·lacions del centre.

En la visita, Maite Fandos va poder conèixer de primera mà els espais on es porten a terme el Programa Nocturn i el Programa de Reinserció, a més de les primeres atencions. De la mateixa manera, també va veure el funcionament de les àrees de gestió i de prevenció. Abans de finalitzar la visita, Fandos va realitzar una trobada amb un grup d’usuaris del centre, que van poder intercanviar experiències i explicar-li com ha incidit el procés de tractament en les seves vides.

Visita Maite Fandos