Projecte Home rep el suport de la Jornada de Recollida de Medicaments del Banc Farmacèutic

El Banc Farmacèutic ha col·laborat un any més amb Projecte Home a través de la Jornada de Recollida de Medicaments, que s’ha fet per vuitena vegada aquest dissabte 14 de febrer arreu de l’estat espanyol. A Catalunya hi han participat 347 farmàcies i 450 voluntaris que han animat a la ciutadania a comprar medicaments que aniran destinats a entitats socials que atenen a persones en situació d’exclusió social.

En el cas de Projecte Home, el material recollit prové d’una dotzena de farmàcies i permetrà abastir les farmacioles dels diferents centres de l’entitat amb productes com ara medicaments analgèsics o material de cura. Per aquest motiu, Projecte Home vol agrair la col·laboració del Banc Farmacèutic i de les següents farmàcies: Boada i Soler, Brufau Tudela, Cabanas, Collserola, Domínguez-Gimeno, Espinàs Janer, Joan Josep Boncompte, López Llobet, Ribas, Sahún Xifré, Sánchez Merino i Sant Gervasi.