L’Ajuntament de La Pobla de Segur impulsa Projecte Home al Pallars

L’Ajuntament de La Pobla de Segur col·laborarà amb Projecte Home Catalunya en l’impuls del Servei d’Atenció de les Addiccions a Lleida, en funcionament des de l’octubre de l’any passat. L’alcalde de La Pobla de Segur, Lluís Bellera, i el director de Projecte Home, Oriol Esculies, han firmat aquest 30 de març un conveni de col·laboració a través del qual el consistori donarà suport a la iniciativa de l’entitat d’oferir un servei de proximitat a les comarques de Lleida i del Pirineu.

L’acord permetrà a Projecte Home potenciar un servei que actualment té el seu punt d’atenció al Centre Cívic Tarraquet de Tremp i que té com a objectiu apropar el tractament a les persones amb problemes d’addiccions del Pallars i de les comarques pirinenques, especialment per a aquelles amb menys recursos econòmics. El conveni inclou també l’atenció als familiars de les persones amb addiccions, l’assessorament tècnic a l’Ajuntament en matèria de drogodependències així com la possibilitat de dur a terme accions de prevenció i sensibilització a les escoles de La Pobla de Segur.

El desplegament d’aquest servei, que compta amb la psicòloga Sònia Font (sfont@projectehome.org/695.807.908) com a coordinadora, ha de permetre a Projecte Home arribar més a prop i a més persones que necessitin ajuda. Aquesta acció respon a les línies estratègiques de l’entitat, que prioritzen l’atenció a les persones més vulnerables i la millora de l’accessibilitat al conjunt del territori català.

Signatura conveni La Pobla de Segur

D’esquerra a dreta: Sònia Font, coordinadora del Servei d’Atenció de les Addiccions; Assumpció Civís, regidora de Benestar Social, Lluís Bellera, alcalde de La Pobla de Segur; Oriol Esculies, director de Projecte Home; i Conxita Solé, presidenta del patronat de Projecte Home.