L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, visita el centre de Montgat

Projecte Home va atendre el 2016 un total de 129 persones residents a Badalona, una xifra que suposa un increment del 111% respecte el nombre de fa quatre anys. Aquest 2016, un 8,3% del total de persones ateses per l’entitat a tot Catalunya procedien de Badalona. Per conèixer la realitat dels programes de tractament de les addiccions l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Sabater, ha visitat el passat 3 de maig el Centre de Dia de Montgat acompanyada del tinent d’alcalde i regidor de Badalona Justa i Inclusiva, Francesc Ribot. Dos usuaris del centre els han guiat en la visita de les instal·lacions, com ara el menjador social. Finalment, l’alcaldessa i el tinent d’alcalde han pogut participar també en un grup on diversos usuaris els han pogut explicar la seva experiència personal en el procés de superar una addicció.