Tiana acull la Trobada de Voluntariat del Mediterrani 2018 de Projecte Home

El proper cap de setmana del 14 i 15 d’abril, Tiana acollirà la Trobada del Mediterrani 2018, un encontre que un cop cada dos anys reuneix el voluntariat dels centres de la zona mediterrània de Projecte Home: Alacant, Balears, Castelló, Catalunya, Múrcia i València. 70 voluntaris i voluntàries d’aquests centres es trobaran amb l’objectiu de desenvolupar les seves competències, compartir experiències així com dur a terme activitats lúdiques i formatives conjuntament.

La trobada, que tindrà lloc a la Casa d’Espiritualitat Maria Immaculada de Tiana, començarà el dissabte al migdia amb la inauguració a càrrec de Núria Blasco, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tiana, i Marta Berenguer, directora tècnica de Projecte Home. Acte seguit, Manuel Mingorance, president de la Comissió de Voluntariat de l’Asociación Proyecto Hombre, durà a terme la ponència inaugural.

Durant la tarda del dissabte i el matí del diumenge, l’encontre seguirà amb activitats diverses, entre les quals destaquen els tallers, que se centraran en diferents temàtiques que afecten el dia a dia del voluntariat: la comunicació interpersonal, el treball amb les famílies, l’adaptació a les noves tecnologies o bé la importància dels valors.

La Trobada del Mediterrani 2018 és una activitat que compta amb la col·laboració econòmica de l’Ajuntament de Tiana, que ha ajudat a fer possible l’encontre.