Trobada amb la consellera de Justícia de la Generalitat

Aquest dilluns 26 de novembre una delegació de Projecte Home es va reunir a la seu del departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb la seva consellera, Ester Capella. La trobada va servir per presentar-se a la consellera, que va accedir al càrrec el passat mes de maig, i per explicar-li en persona la feina que duu a terme l’entitat amb persones amb causes judicials pendents, sobretot aquelles procedents de centres penitenciaris, les quals Projecte Home atén a través d’un conveni amb el departament de Justícia. A la reunió, a més de la consellera hi eren el director general de Serveis Penitenciaris, Amand Calderó; i la directora general d’Execució Penal a la Comunitat i de Justícia Juvenil, Pilar Heras. Per part de Projecte Home hi van assistir la presidenta del patronat, Conxita Solé; el director, Oriol Esculies; i la tècnica del servei jurídic-penal, Cristina Cañamares.