La Fundación Barraquer col·labora en favor de la salut ocular de les persones usuàries de Projecte Home

Projecte Home Catalunya i la Fundación Barraquer han signat un conveni de col·laboració a través del qual aquesta organització oferirà assistència oftalmològica i optomètrica gratuïta a les persones usuàries de Projecte Home que no compten amb els recursos necessaris per vetllar per la seva salut ocular.

A través del projecte “Mirem per tu”, un equip de professionals del Centre d’Oftalmologia Barraquer es desplaçarà anualment a les instal·lacions de Projecte Home per fer una revisió ocular completa a les persones usuàries de l’entitat. A més, aquells casos que necessitin un major seguiment i tractament més especialitzat es podran derivar per tractar-los directament al Centre d’Oftalmologia Barraquer.

D’altra banda, mitjançant un acord de la Fundación Barraquer amb General Óptica, s’oferiran descomptes del 70% a aquelles persones que necessitin fer-se unes ulleres.

Projecte Home agraeix a la Fundación Barraquer una col·laboració que permetrà a moltes persones usuàries vetllar per la seva salut ocular i prevenir majors problemes de cara el futur.

Signatura del conveni amb el doctor Juan Pedro Álvarez