Col·laboració amb la Masia Solidària de la Fundació Barça

Projecte Home Catalunya participa aquest any en el programa Masia Solidària de la Fundació Barça i La Masia, una iniciativa que té com a objectiu fomentar la conscienciació social dels joves esportistes en formació al Futbol Club Barcelona a través de la visita a diferents col·lectius en situació de risc d’exclusió social.

Així, més de 600 esportistes de 39 equips formatius de futbol, bàsquet, handbol, hoquei en patins i futbol sala visiten a diverses entitats socials apropant-se en primera persona a realitats desconegudes amb les quals habitualment no hi tenen contacte. D’aquesta manera, els equips de la categoria cadet B (15 i 16 anys) de les seccions de bàsquet i handbol han visitat el centre de Barcelona de Projecte Home per compartir una activitat amb nois i noies que formen part del programa Projecte Jove, destinat a joves i adolescents amb consum problemàtic de drogues i altres conductes addictives. En aquesta activitat, s’han compartit experiències i s’han treballat conjuntament qüestions com ara la gestió de les emocions o els estereotips.

Més endavant, es farà una visita a la inversa en la que ells nois i noies del Projecte Jove aniran a la Ciutat Esportiva del Futbol Club Barcelona per compartir un entrenament o veure un partit de l’equip amb qui han fet l’activitat.

Participants d’una de les activitats