Inscripcions obertes pel curs de professorat online del Joc de Claus

El curs de professorat del programa de prevenció Joc de Claus s’ha adaptat a les restriccions de la situació d’emergència provocada pel COVID-19 i ha iniciat una modalitat online. Fa unes setmanes ja es va dur a terme una primera edició del curs amb èxit i ara obrim una segona edició que es posarà en marxa el proper dimecres 20 de maig. 

El Joc de Claus és un programa de prevenció de drogues i altres conductes de risc basat en el foment d’habilitats per a la vida. El programa s’aplica durant la secundària amb l’alumnat, les famílies i el professorat. 

Aquest curs va adreçat a professionals dels àmbits de l’ensenyament, la salut, social i del lleure i consta d’una part inicial de cinc sessions per videoconferència que tindran lloc de 16 a 18h els següents dies: 20 de maig, 27 de maig, 3 de juny, 10 de juny i 17 de juny. El curs es complementarà amb dues sessions presencials (amb dates a concretar) i una part d’hores no lectives. 

Les inscripcions s’han de fer per correu electrònic, enviant nom complet i DNI a cdelgado@projectehome.org 

MÉS INFORMACIÓ