4 de gener de 2021: Celebrem el 25è aniversari amb el Concert Solidari de la JONC

Nova edició del Concert Solidari de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) a L’Auditori, un concert que aquesta vegada servirà per a celebrar el 25è aniversari de Projecte Home Catalunya i que tindrà lloc el dilluns 4 de gener de 2021 a les 19.30h. Sota la direcció de Manel Valdivieso, la JONC interpretarà el programa ‘Essència’, especialment creat per a la ocasió i que està format per peces de Mendelssohn, Ravel, Bach i Mahler. Acompanyarà a la JONC el baríton Ferran Albrich.

Serà, com sempre, una gran ocasió per gaudir de la música de la JONC i ser solidaris amb les persones amb addiccions, ja que tota la recaptació del concert es destinarà als programes de tractament i prevenció que porta a terme Projecte Home Catalunya.

I aquest any serà també una gran ocasió per a donar suport a la cultura, tan greument afectada per la pandèmia de la COVID-19. Evidentment, l’Auditori tindrà un aforament limitat per tal de complir amb les necessàries mesures de prevenció i seguretat. Estem segurs que el concert es podrà fer però si per algun motiu s’hagués de cancel·lar a última hora, l’organització garanteix la devolució de l’import de les entrades.

Per tal de facilitar encara més l’assistència aquest any s’ha reduït el preu de les entrades, que va dels 10 als 30 €. Us animem a venir a gaudir de la música el proper dilluns 4 de gener a les 19.30h a L’Auditori. Ja podeu comprar les vostres entrades a www.auditori.cat/ca/essencia