Projecte Home rep el Premi Civisme a la Cohesió Social

Projecte Home Catalunya ha rebut el Premi Civisme a la Cohesió Social, un guardó que atorga el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Els premis Civisme, que consten de diferents categories, tenen com a objectiu estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que, des d’àmbits professionals i franges d’edat ben diferents, tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn. La categoria de premi a la Cohesió Social, convocada per primera vegada, reconeix persones o organitzacions que destaquin per actuacions que afavoreixin la cohesió social, especialment dels col·lectius que són susceptibles de patir discriminacions.

D’esquerra a dreta: Jordi Feu, director de l’Àrea de Gestió i Comunicació; Èlia Bellmunt, tècnica de l’equip de Gestió; i Elisabet Bono, terapeuta del programa Ambulatori de Barcelona.

El jurat ha valorat a Projecte Home Catalunya “per la seva trajectòria i l’adaptació del tractament als diferents perfils de persones”. El premi, rebut de forma ex aequo, també ha guardonat a l’Associació Punt de Referència. D’altra banda, ha concedit mencions honorífiques a l’Agrupació d’Entitats per al Desenvolupament del Poble Gitano dels Països Catalans i a l’Associació educativa i cultural Formes.

L’entrega del premi s’ha fet en un acte virtual amb la participació dels diferents premiats i del jurat així com, per part de la Generalitat, amb la presència del director general d’Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls; i del responsable del programa de Civisme i Valors, Jaume Forés.