Atenció a 278 persones en recerca de feina a través del programa Incorpora durant el 2020

Projecte Home ha renovat la seva participació en el programa Incorpora de la Fundació “la Caixa”, a través del qual es promou la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social. Amb aquest programa, que es duu a terme als centres que l’entitat té a Barcelona i Tarragona, Projecte Home acompanya a les persones usuàries en el procés de recerca de feina amb l’objectiu de que es puguin reinserir al món laboral.

L’any 2020, a través de l’Incorpora i sumant l’actuació a les províncies de Barcelona i Tarragona, Projecte Home ha atès a un total de 278 persones en procés de recerca de feina, aconseguint la inserció laboral de 96 persones i contactant amb 126 empreses per tal de promocionar la contractació de persones en risc d’exclusió social.

L’Incorpora funciona com una xarxa en la qual entitats i empreses socialment responsables treballen conjuntament per afavorir la inserció laboral de persones en situació de risc d’exclusió social. En els nou anys que fa que Projecte Home participa en l’Incorpora, centenars de persones amb addiccions i amb dificultats per a trobar feina han aconseguit un lloc de treball a través d’aquesta intermediació, un objectiu cabdal perquè tenir una feina és un dels principals factors de protecció en la rehabilitació de les addicions.

La presidenta del patronat de Projecte Home Catalunya, Conxita Solé, signant la renovació del programa Incorpora