El Concert Solidari de la JONC es farà a porta tancada i es retransmetrà per televisió

El proper dissabte 26 de juny se celebrarà el cinquè Concert Solidari de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) per a Projecte Home, que es va haver de posposar el passat mes de gener a causa de la pandèmia. Davant les restriccions encara presents, s’ha acordat que el concert canviï de format i es faci finalment a porta tancada.

Durant tot el 26 de juny, la JONC serà a L’Auditori assajant i enregistrant una gravació de la interpretació del programa musical Essència, creat especialment per a la ocasió pel director de la JONC, Manel Valdivieso, i format per obres d’Strauss, De Falla, Mähler, Bach i Mendelssohn. La gravació, a càrrec del prestigiós Igor Cortadellas, comptarà també amb la participació de diferents testimonis de Projecte Home Catalunya, que donaran veu al fenomen de les addiccions i serviran també per explicar la col·laboració solidària entre la JONC i Projecte Home.

Tot l’enregistrament es podrà veure posteriorment per Televisió de Catalunya, en una data encara pendent de confirmar.

Projecte Home vol agrair el suport de tothom qui tenia previst assistir al concert així com el de la Generalitat de Catalunya com a institució i el de les empreses patrocinadores de l’acte: Sadeca, TecnoSpuma, Vertix, Grup Bon Preu, Bizcabar Serveis Immobiliaris, Anudal i Ecta-3.

S’està treballant amb la JONC per tal de poder fer una nova edició del Concert Solidari, ja obert al públic, a principis de 2022.

Per a dubtes o qualsevol altra qüestió relacionada amb el concert us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93 298 98 75 o mitjançant el correu electrònic info@projectehome.org.