L’alcaldessa de Tiana visita el centre de Montgat per renovar el conveni amb Projecte Home

L’alcaldessa de Tiana, Marta Martorell, va visitar el divendres 16 de juliol el centre que Projecte Home té a Montgat. Acompanyada pel director de l’entitat, Oriol Esculies; i la directora del centre, Marta Berenguer, l’alcaldessa va poder conèixer les instal·lacions i compartir una estona amb algunes de les persones usuàries del Centre de Dia.

La trobada va servir també per signar la renovació del conveni de col·laboració a través del qual l’Ajuntament de Tiana dona suport a Projecte Home en favor de l’atenció i la prevenció de les addiccions en aquest municipi. A través d’aquest conveni, es duen a terme accions com ara l’aplicació del programa de prevenció Joc de Claus en l’alumnat, famílies i professorat de l’IES Tiana.

Marta Martorell, alcaldessa de Tiana, i Oriol Esculies, director de Projecte Home Catalunya, en el moment de signar el conveni.