SoM ToTs Desembre 2014

Antoni Castella, distingit al XXVè aniversari de l’Asociación Proyecto Hombre

Antoni Castella, president del Patronat de Projecte Home Catalunya que ens va deixar el passat 11 de desembre, va ser distingit per l’Asociación Proyecto Hombre en la celebració del seu XXVè Aniversari en un acte que va tenir lloc el 27 de novembre a l’Ateneo de Madrid. La vicepresidenta del Patronat i actual presidenta en funcions, Concepció Solé, va recollir en nom seu un reconeixement que també van rebre presidents, voluntaris i treballadors dels diversos centres de Projecte Home d’arreu de l’Estat. Al mateix temps, es va fer un especial reconeixement als membres dels Partits contra les Drogues i Comitè Drogues No, l’impuls dels quals va ser decisiu pel naixement de l’Asociación. L’acte, presidit per S.M. la Reina Sofia, a qui es va entregar la insígnia d’Or de l’Asociación, el van presentar els periodistes Luis del Olmo i Begoña del Pueyo, patró fundador i patrona de Projecte Home Catalunya, respectivament. En representació de l’entitat també van participar-hi Albert Sabatés, exdirector de Projecte Home Catalunya i expresident de l’Asociación Proyecto Hombre; Josep Maria Fusté, patró i impulsor dels Partits contra les Drogues; Oriol Esculies, director de Projecte Home; Francesc Estrany, com a representant dels voluntaris i voluntàries de l’entitat; i Marta Berenguer, directora tècnica de Projecte Home.

Concepció Solé, amb altres presidents de centres de Projecte Home.

Concepció Solé, amb altres presidents de centres de Projecte Home.

 


La Diputació de Barcelona manté el seu compromís amb Projecte Home

Una delegació de Projecte Home Catalunya es va reunir amb Josep Oliva, diputat delegat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona i amb el cap del Servei de Suport de Programes Socials, José Antonio Domínguez. Per part de Projecte Home, van assistir-hi el director, Oriol Esculies, i la directora tècnica, Marta Berenguer. La Diputació de Barcelona col·labora amb Projecte Home mitjançant un acord que contribueix a que persones amb drogodependències de la província de Barcelona facin ús dels diferents programes d’intervenció de l’entitat i que també incorpora altres línies de col·laboració.

Reunió Josep Oliva


Participació al programa de Julia Otero a Onda Cero

La directora dels programes de prevenció, Ruth Castillo, va participar el passat 9 de desembre al programa radiofònic Julia en la Onda, conduït per la periodista Julia Otero i que s’emet a Onda Cero. Ruth Castillo va acudir al programa per parlar d’alcoholisme en motiu de les properes festes nadalenques i va recordar la importància de prevenir la presència d’alcohol durant les festes nadalenques en aquells casos de conviure amb familiars que pateixen alcoholisme. En el programa van participar-hi també dues familiars de persones amb addicció a l’alcohol.

Pots escoltar aquí l’entrevista sencera

Entrevista Julia Otero Ruth Castillo


Us desitgem molt bones festes i un feliç any 2015. A Projecte Home també ho hem celebrat!

Nadal


Dediquem aquest butlletí a la memòria del nostre president, Antoni Castella, que ens va deixar el passat 11 de desembre