SoM ToTs Juliol 2014

Torneig de Futbol Solidari per celebrar el Dia Internacional de la Lluita contra l’Ús Indegut i el Tràfic Il·lícit de Drogues

Projecte Home va celebrar el Dia Internacional de la Lluita contra l’Ús Indegut i el Tràfic Il·lícit de Drogues el darrer 26 de juny amb un Torneig de Futbol Solidari que va tenir lloc al Camp Municipal de Montgat, cedit per a l’ocasió per l’ajuntament de la localitat. 120 jugadors i jugadores van participar en un torneig en el qual la gran majoria d’equips estaven formats per usuaris i usuàries en tractament a Projecte Home. Durant el torneig, es va fer també una rifa solidària i es va comptar també amb la venda d’exemplars del llibre solidari “Malditas Manás: Nueve vidas + una” i amb una donació econòmica de l’empresa badalonina Anudal. L’acte el van inaugurar Francesc Xavier Garcia, alcalde de Montgat, i Ana Núñez, gerent d’Anudal.

Foto Torneig

Més fotos del Torneig de Futbol Solidari


Reunió amb el conseller de Justícia de la Generalitat

El passat 16 de juny una representació de Projecte Home Catalunya es va reunir amb el conseller de Justícia, Germà Gordó. Per l’entitat, van assistir-hi el president del Patronat, Antoni Castella, el director, Oriol Esculies, i la responsable del servei jurídic-penal, Sílvia Papiol. La reunió va servir per presentar-li al conseller la tasca que fa Projecte Home en el tractament i la prevenció de les addiccions així com la feina en favor de la rehabilitació i reinserció social de persones drogodependents en compliment de mesures penals. Alhora, també es va repassar la col·laboració que el departament de Justícia porta a terme en la subvenció de places a la Comunitat Terapèutica per a persones que surten de la presó i que continuen el tractament en aquest centre de Projecte Home. Des del 2000 fins avui dia, Projecte Home ha atès a 314 persones que han complert mesures penals alternatives en algun dels seus centres.

D’esquerra a dreta: Sílvia Papiol, responsable del servei jurídic-penal; Oriol Esculies, director de Projecte Home; Germà Gordó, conseller de Justícia; i Antoni Castella, president del Patronat de Projecte Home.

D’esquerra a dreta: Sílvia Papiol, responsable del servei jurídic-penal; Oriol Esculies, director de Projecte Home; Germà Gordó, conseller de Justícia; i Antoni Castella, president del Patronat de Projecte Home.


Un grup de treballadors i treballadores de Danone fa tasques de manteniment a la Comunitat Terapèutica

El 25 de juny, un grup de treballadors i treballadores de l’empresa Danone es van traslladar a la Comunitat Terapèutica de Projecte Home a Montcada i Reixac per dur a terme diverses tasques de manteniment de les instal·lacions conjuntament amb els usuaris del centre. Durant tot un matí, van encarregar-se de feines com ara el sanejament i la pintura dels espais exteriors en aquesta acció de responsabilitat social corporativa i, finalment, van compartir el dinar amb els residents del centre.


Els nois i noies del Projecte Jove experimenten la seva creativitat artística amb ARTistLOVE

Els nois i noies del Projecte Jove van participar el passat mes de juny en un taller d’artteràpia a càrrec del projecte artístic i social ARTistLOVE, una iniciativa que vol apropar el món de l’art a col·lectius joves i en situació de dificultat social. Sota els consells dels membres d’ARTistLOVE, van realitzar accions com ara el dibuix de dos ‘graffitis’ en els quals van poder experimentar noves formes d’expressió de la seva creativitat.

Foto ARTistLOVE


Reserva’t el 2 d’octubre pel Sopar Solidari!

Aquest any, Projecte Home és l’entitat beneficiària del 4t Sopar Solidari de la Fundació PortAventura, que servirà per recaptar fons pel nou servei de drogodependències obert a Tarragona. T’esperem el 2 d’octubre a PortAventura! Ja pots reservar el teu lloc trucant al 93.298.98.75 o enviant un correu a emoya@projectehome.org

 


Coneix com li ha canviat la vida a l’Àlex en aquest capítol del ‘Vincles’ de TV3