SoM ToTs Maig 2015

Divendres 8 de maig: VII Jornada de Drogodependències a la UB


La consellera de Benestar Social i Família visita el Centre de Dia d’Adults

La consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat, Neus Munté, va visitar el dimecres 22 d’abril el Centre de Dia d’Adults de Montgat. Ho va fer acompanyada de la secretària d’Inclusió Social i de Promoció de l’Autonomia Personal de la conselleria, Carmela Fortuny; de l’alcalde de Montgat, Francesc Xavier Garcia; i de la regidora de Benestar Social i Família de Montgat, Josefina Verdera. Durant la visita, tots ells van recórrer les instal·lacions i van poder conèixer el funcionament del centre de la mà dels propis usuaris. Al final de la trobada, Neus Munté i la resta de visitants van participar en un taller de confecció i muntatge de les roses solidàries que Projecte Home va vendre la diada de Sant Jordi i van rebre també una rosa de regal.

Visita Neus Munté

Més fotos de la visita


Celebració de la diada de Sant Jordi

Un any més Projecte Home va celebrar la diada de Sant Jordi amb roses, llibres i poemes. Els diversos centres de l’entitat van organitzar activitats com ara jocs florals, tallers de contacontes i fins i tot un concurs de pastissos. A més, durant tot el dia es van vendre roses solidàries en benefici del tractament de les addiccions a les paradetes de Barcelona, Montgat i Montcada i Reixac gràcies a la mobilització dels usuaris que van participar en el muntatge de les roses i als voluntaris que van ser presents durant tot el dia a les paradetes. També hi van participar els nois i noies del Projecte Jove, que van dissenyar els punts de llibre que es regalaven per la compra de cada rosa. Finalment, gràcies també a l’empresa Original Flor per donar gratuïtament les roses, a Qualytent per deixar sense cost les carpes i a les següents empreses i entitats, que van col·laborar solidàriament en la campanya comprant roses per a les seves treballadores: Ampa EBM El Tramvia Blau, Anudal, Dentsply IH, Fundació de l’Esperança, Grup Sabater, Grupo SIFU, Hotel Mandarin Oriental, Hoteles Santos, ICT Filtración, Lope Martínez i Simón Juárez.

Sant Jordi

Més fotos de la diada de Sant Jordi


L’Ajuntament de La Pobla de Segur impulsa Projecte Home al Pallars

L’Ajuntament de La Pobla de Segur col·laborarà amb Projecte Home Catalunya en l’impuls del Servei d’Atenció de les Addiccions a Lleida, en funcionament des de l’octubre de l’any passat. L’alcalde de La Pobla de Segur, Lluís Bellera, i el director de Projecte Home, Oriol Esculies, van firmar el passat 30 de març un conveni de col·laboració a través del qual el consistori donarà suport a la iniciativa de l’entitat d’oferir un servei de proximitat a les comarques de Lleida i del Pirineu. L’acord permetrà a Projecte Home potenciar un servei que actualment té el seu punt d’atenció al Centre Cívic Tarraquet de Tremp i que té com a objectiu apropar el tractament a les persones amb problemes d’addiccions del Pallars i de les comarques pirinenques, especialment per a aquelles amb menys recursos econòmics.

D’esquerra a dreta: Sònia Font, coordinadora del Servei d’Atenció de les Addiccions; Assumpció Civís, regidora de Benestar Social, Lluís Bellera, alcalde de La Pobla de Segur; Oriol Esculies, director de Projecte Home; i Conxita Solé, presidenta del patronat de Projecte Home.


15 i 22 de maig: ‘Pretty Hip Hop Woman’ al Teatre Zorrilla de Badalona

Cartell Pretty Hip Hop Woman_web

Els propers divendres 15 i 22 de maig el Teatre Zorrilla de Badalona acollirà l’espectacle de dansa Pretty Hip Hop Woman, una exhibició que destinarà part de la seva recaptació per al tractament de les persones amb addiccions a Projecte Home. L’espectacle, a càrrec de la companyia de joves ballarins i ballarines Pro-Clap, combina la dansa i el teatre i versiona la reconeguda pel·lícula Pretty Woman a ritme de hip hop i amb l’adolescència i els seus conflictes propis com a elements protagonistes. En total, hi haurà quatre funcions. Començaran el divendres 15 de maig amb la primera sessió a les 18.00h i la segona a les 21.00h. El següent divendres 22 de maig la tercera i quarta funció també a les 18.00h i a les 21.00h. Les entrades es poden adquirir anticipadament a l’escola de dansa Tribu Urbana (Batista i Roca, 11, Badalona) o el mateix dia de l’espectacle a les taquilles del teatre (Canonge Baranera, 17, Badalona) i tenen un preu de 13 € per a menors de 12 anys i de 16 € a partir de 12 anys.